dijous, 18 de desembre del 2008

Emotiu i multitudinari adéu a Ester Nebot

Centenars de sarrianencs van voler acompanyar a la família en la cerimònia religiosa en el darrer adéu a Ester Nebot, que va morir el passat dilluns per la nit després d’una llarga malaltia. L’acte religiós es va celebrar el dimecres pel matí a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià que es trobava plena a vessar.

Ester Nebot era tan coneguda com estimada a Sarrià. Havia estat estretament relacionada amb el Centre Parroquial sobretot mitjançant l’obra de l’Estel de Natzarè on va col·laborar en diverses facetes durant molts anys.

dimarts, 16 de desembre del 2008

dilluns, 15 de desembre del 2008

Foc okupa al carrer Nou de Sta Eulalia



Fa pocs dies va haver-hi a Sarrià un foc a un habitatge. Va ser al carrer Nou de Santa Eulàlia. El foc va ser espectacular i va provocar una forta alarma entre els veïns que van haver de sortir per cames davant les espectaculars flames. A la fotografia cedida per un veï a l'AV de Sarrià es pot observar les "bombones de gas al balcó de l'habitage del costat. Els bombers, pagats per tots els ciutadans van haver d'actuar per evitar una desgracia a Sarrià.
Es dona la circumstància que aquest habitatge està "okupat" ilegalment per un grup d'okupes que pel que sembla no saben que no és gaire saludable anar a dormir amb el cigarret encés i amb estat boirós. Com tampoc saben que pel carrer, l'ordenaça diu que els gossos han d'anar lligat i no es poden defecar on volen com fan des de que s'han instal·lat al barri. Són nous veïns amb indulgència absoluta per part de les autoritats que no acaben de saber que fer davant dels que es troben fora de la llei.